1.194 προσλήψεις μονίμων σε ΓΓΔΕ, ΕΛΤΑ, Δικαστήρια και Υπ. Ναυτιλίας

asep-774x320-620x320
Το επόμενο διάστημα θα εκδοθούν  οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, οι οποίες θα γνωστοποιούν τις ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων και τις λεπτομέρειες που είναι απαραίτητες να γνωρίζουν οι υποψήφιοι, για 1.194 προσλήψεις μονίμων σε ΓΓΔΕ, ΕΛΤΑ, Δικαστήρια και Υπ. Ναυτιλίας.
Αυτή τη στιγμή είναι 'ετοιμη είναι η προκήρυξη 1Κ/2016 που αφορά στην πρόσληψη 151 μόνιμων επιστημόνων Πληροφορικής σε υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης, σε άλλα υπουργεία και δημόσιους φορείς.
Αμέσως μετά αναμένεται η προκήρυξη 2Κ/2016 του ΑΣΕΠ, που περιλαμβάνει 36 μόνιμους υπαλλήλους (διανομείς) στα ΕΛΤΑ.
Στο ΑΣΕΠ θα αποσταλεί και η προκήρυξη του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για 202 υπαλλήλους στην κεντρική υπηρεσία του, σε πλοηγικούς σταθμούς και σε άλλους φορείς εποπτείας του.
Επίσης θα προσληφθούν 25 ΤΕ χημικοί, ώστε να ενισχυθεί η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών.
Ζήτημα 24ωρων είναι να υποβάλλει το υπουργείο Δικαιοσύνης αίτημα προς το ΑΣΕΠ, για συνολικά 690 θέσεις προσωπικού, με διαγωνισμό που θα περιλαμβάνει 3 ειδικότητες (ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Γραμματέων, ΠΕ/ΤΕ Πληροφορικής και ΥΕ Επιμελητών).
Η κατανομή για τις προσλήψεις των δικαστικών υπαλλήλων για και την κάληψη των αναγκών των Δικαστηρίων και Δικαστικών Υπηρεσιών της χώρας, ως εξής: - 437 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΠΕ Γραμματέων - 45 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΤΕ Γραμματέων - 140 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΔΕ Γραμματέων - 34 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής - 10 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΤΕ Πληροφορικής - 24 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΥΕ Επιμελητών Δικαστηρίων.
Σ ε αυτές τις προσλήψεις, εντάσσονται στο επόμενο διάστημα και οι 90 μόνιμοι φύλακες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, από το υπουργείο Πολιτισμού.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …