Αρχίζει επιτέλους η αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων των πτυχιούχων

ptyxeio

Με την έκδοση νέου προεδρικού Διατάγματος, έρχονται ευχάριστα νέα χιλιάδες υπό ομηρία πτυχιούχους, που θα αναγνωριστούν επιτέλους τα επαγγελματικά τους προσόντα, όπως γνωστοποιεί το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Μία σειρά άστοχων παρεμβάσεων και καταργήσεων διατάξεων κατά τις χρονιές 2012, 2013 και 2014, έφερε τους πτυχιούχους σε απελπισία και τώρα με το εν λόγω σχέδιο, προωθείται η δικαίωσή τους με την αντιμετώπιση όλων των δυσλειτουργιών, των περασμένων ετών.
Αυτό σημαίνει πως καθιερώνεται ένα πιο ευέλικτο σχήμα, εντός των δομών του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, με την συνεπικουρία των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και η έκδοση του νέου Προεδρικού Διατάγματος, θα μπορεί το καινούργιο Όργανο, να εξετάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, το σύνολο των φακέλων.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο προεκλογικό «πλάνο» επιστρέφει ο πρωθυπουργός – Οι στοχεύσεις και οι προσδοκίες

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των περιοδειών του για τις ευρωεκλογές θα επισκεφτεί σήμερα τη Λέσβο …