ΤΕΕ Δ.Ε: Θέλουν τα χρήματα του ταμείου μας για να κλείσουν τρύπες(VIDEO)

τεε

Στην Αθήνα με πούλμαν μεταβαίνουν την Πέμπτη οι μηχανικοί του ΤΕΕ Δ.Ε, που έχουν ενωθεί με τους υπόλοιπους επιστημονικούς φορείς, ενάντια στον κοινό εχθρό, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

"Μας τελειώνουν, μας στέλνουν σπίτια μας και εξαφανίζουν τη νέα γενιά συναδέλφων, σε μία χώρα που δεν καταλαβαίνουν ότι ξέρουμε πως αυτό που θέλουν είναι τα χρήματα των ταμείων μας, που δεν τα έχουν πάρει μέχρι τώρα, για να κλείσουν "τρύπες". Και μετά θα μας ξαναπούν ότι πρέπει να σώσουν το ασφαλιστικό. Εμείς αντιδράμε και στοχεύουμε κατά μέτωπο τον εχθρό", δήλωσε στην Κωνσταντίνα Παλαιολόγου και στην εκπομπή της "Καφές και Εφημερίδα", ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δ.Ε Αθανάσιος Γιανναδάκης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …