Επίκεντρο στο διεθνή ΜΜΕ ο Βαρουφάκης

varoufakis1-620x320

Στις 9 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο θα παρουσιαστεί από τον πρώην υπουργό Οικονομικών η ίδρυση του κόμματος του, επιλέγοντας τη Γερμανία την οποία θεωρεί ως την καρδιά της Ευρώπης.

Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την αποκαλυπτική του συνέντευξη το βράδυ της τρίτης, ααπσχοελί και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης σε Γερμμανία, Γαλλία και Βέλγιο, ως εξής:

Bild

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας , Γιάνης Βαρουφάκης, θα ανακοινώσει τον ερχόμενο μήνα στις 9 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο την δημιουργία ενός πανευρωπαικού κινήματος, γράφει η γερμανική εφημερίδα “Βild”.  Όπως ο ίδιος δήλωσε χτες σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό “ΣΚΑΙ”, η πρωτοβουλία αυτή έχει ένα απλό σλόγκαν: τον εκδημοκρατισμό της Ε.Ε.

Le Soir

Ο Γιάνης  Bαρουφάκης θα δημιουργήσει ένα πανευρωπαϊκό κίνημα για τον εκδημοκρατισμό της ΕΕ, δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, γράφει η βελγική εφημερίδα “Le Soir”.

Die Zeit

Αναπαράγει το σχετικό κομμάτι του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων, σύμφωνα με το οποίο, ο Γιάνης Βαρουφάκης ιδρύει πανευρωπαϊκό κίνημα με στόχο τον εκδημοκρατισμό της Ε.Ε .

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …