ΚΕΕΛΠΝΟ: Εμβολιαστείται ακόμα και τώρα για την γρίπη

gripi.medium
Τον εμβολιασμό του πληθυσμού κατά του ιού της γρίπης ακόμα και τώρα συστήνει ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, με την χώρα να θρηνεί θύματα και δεκάδες να βρίσκονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, πρώην βουλευτής και υπουργός, καθηγητής Αθανάσιος Γιαννόπουλος, επιμένει στην άποψή του και σε νεότερες δηλώσεις του μίλησε για τα μέτρα προσωπικής υγιεινής, να φροντίζουμε την αναπνευστική προφύλαξη και να αποφεύγουμε τους κλειστούς χώρους.

"Έχουμε 67 αρρώστους από τον ιό της γρύπης στις ΜΕΘ, οι οποίοι και δεν είχαν εμβολιασθεί. Υπήρξαν 12 απώλειες. Θα έχουμε έξαρση του φαινομένου τον επόμενο μήνα, λόγω και των καιρικών φαινομένων.

Υπάρχουν εμβόλια, αποζημιώνονται και καλούμε τον ευαίσθητο πληθυσμό να κάνει το αντιγρυπικό εμβόλιο. Το εμβόλιο πρέπει να κάνουμε και εμείς οι γιατροί, ενώ δεν λέμε όχι και για το επαναληπτικό εμβόλιο.

Δεν πρέπει να υπάρχει απροθυμία από τον κόσμο για το εμβόλιο. Καλούμε τον γενικό πληθυσμό να είναι σε εγρήγορση και να προγραμματίσει τον εμβολιασμό του", κατέληξε.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα έκδοση εντόκων γραμματίων του Δημοσίου - Περιορισμένη άνοδος στις αποδόσεις των ομολόγων

Παρά την αβεβαιότητα που προκαλεί η κλιμακούμενη κρίση στη Μέση Ανατολή και οι επακόλουθες αρνητικές …