Συνάντηση προέδρου της ΓΣΕΕ με τον επικεφαλής του Ποταμιού

theodoraki-g-panagopoulou

Με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της  ΓΣΣΕ Γιάννης Παναγόπουλος, με τον οποίο συζήτησε κυρίως για την επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη με το ασφαλιστικό.

Αμέσως μετά ο κ.Παναγόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ευχαριστήσαμε τον επικεφαλής του κόμματος « Το Ποτάμι» για την επίσκεψή του στη ΓΣΕΕ, που έχει και έναν, κατά τη γνώμη μας συμβολικό χαρακτήρα, όταν η κυβέρνηση επιδιώκει να αποκλείει τους εργαζόμενους και να συνομιλεί μόνο με τους εργοδότες, να υπάρχει μία αντίστιξη που αναγνωρίζει το μεγάλο ρόλο της εργασίας στη λειτουργία και της κοινωνίας και της οικονομίας.

Του εκφράσαμε τις απόψεις μας για το δήθεν ασφαλιστικό σχέδιο της κυβέρνησης που έχει μετατραπεί σ’ ένα φορομπηχτικό επί δικαίων και αδίκων και ζητήσαμε να συμβάλει το κόμμα του και στην αποκατάσταση θεσμών διαλόγου για την κοινωνική ασφάλιση και όχι αυθαίρετων ετσιθελικών κυβερνητικών αποφάσεων.

Σε κάθε περίπτωση οι θέσεις μας είναι γνωστές και θα υποστηριχθούν και με αγωνιστικές κινητοποιήσεις, με απεργιακές κινητοποιήσεις και συντονισμό με τους επιστημονικούς φορείς, τις επόμενες μέρες και μήνες."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …