Αχαία: Παρασκευή η απολογία του δράστη με το τσεκούρι-Δεν βρίσκει δικηγόρο(ΦΩΤΟ)(ΝΕΟ)

tsekouri12345.JPG_b2

Νεότερη Ενημέρωση 17.05

Δεν βρίσκει δικηγόρο να τον εκπροσωπήσει ο 30χρονος Ρουμάνος που χτύπησε γιαγιά και εγγονή με τσεκούρι στο Λάππα Αχαάις, με την 7χρονη να δίνει μάχη για τη ζωή της και την 45χρονη να έχει ακρωτηριαστεί στο δεξί της χέρι.

Ο 30χρονος πήρε αναβολή έως την Παρασκευή για να του ορίσει συνήγορο το δικαστήριο, ώστε να μπορέσει να απολογηθεί στον ανακριτή.

Νεότερη Ενημέρωση 21 Ιαν 2016 @ 08:17

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 30χρονος που σήμερα το μεσημέρι τραυμάτισε σοβαρά με τσεκούρι μία 45χρονη και την 7χρονη εγγονή της σε καταυλισμό στο Λάππα Αχαϊας.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι, στο Λάππα Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 30 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα σήμερα το μεσημέρι, σε υπαίθριο χώρο έξω από παλαιό οίκημα στο Λάππα Αχαΐας, όπου διέμεναν αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας (Ρομά), ο 30χρονος σε κατάσταση μέθης, μετά από αντιδικία που είχε με ομοεθνείς του, οι οποίοι διέμεναν στον ίδιο χώρο και αφορούσε χρηματική διαφορά μεταξύ τους, έφυγε από το σημείο και επανήλθε κρατώντας ένα τσεκούρι.

Κατά την επάνοδό του ο δράστης τραυμάτισε με το τσεκούρι στο δεξί χέρι 45χρονη ομοεθνή του, προκαλώντας της ακρωτηριασμό και στη συνέχεια με το ίδιο αντικείμενο χτύπησε στο κεφάλι την 7χρονη εγγονή της προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό της.

Ο δράστης αφοπλίστηκε από άλλο ομοεθνή του, που έμενε επίσης στο ίδιο οίκημα και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας που μετέβησαν άμεσα στην περιοχή.

Η 7χρονη και η 45χρονη γιαγιά της διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» όπου και νοσηλεύονται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το τσεκούρι που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε.

Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενεργούνται από το Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας.

Αρχική Ενημέρωση 20 Ιαν 2016 @ 15:47

Ένα απίστευτο περιστατικό που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους εκτυλίχθηκε την Τετάρτη στο Λάππα Αχαϊας, όταν 30χρονος φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι ανήλικο με τσεκούρι.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, "Συνελήφθη άμεσα στο Λάππα Αχαϊας από αστυνομικούς του Α.Τ. Κάτω Αχαϊας 30χρονος Ρουμάνος ο οποίος πριν λίγη ώρα, σε καταυλισμό τραυμάτισε σοβαρά με τσεκούρι δύο άτομα με τα οποία διέμενε στον ίδιο χώρο και συγκεκριμένα ένα 7χρονο κορίτσι και τη γιαγιά του, ίδιας υπηκοότητας".

Το αιματηρό περιστατικό, με θύματα ένα επτάχρονο κοριτσάκι και τη γιαγιά της, σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 σε καταυλισμό όπου διαμένουν Ρουμάνοι υπήκοοι, στην περιοχή του Λάππα, στη δυτική Αχαΐα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε, όταν ένας άνδρας, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με την γιαγιά της επτάχρονης, της επιτέθηκε με τσεκούρι και την τραυμάτισε σοβαρά στο χέρι.

Στη συνέχεια, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ο άνδρας χτύπησε με το τσεκούρι και την επτάχρονη, η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο κέντρο υγείας της Κάτω Αχαΐας. Όμως, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της, διακομίστηκε στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας

 

Τροχαίο με δύο εγκλωβισμούς στην Κρήνη
Νέα επιδείνωση του καιρού

Read our rss

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για αυτοκινητόδρομο Ε65: "Έργο πνοής" που θα φέρει ανάπτυξη

"Δεσμευτήκαμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν μεγάλα έργα" …