Αποκλεισμός του Υπ. Εργασίας για το ασφαλιστικό-Ξεσηκωμός επαγγελματιών-εργαζομένων

ypourgeio-ergasias

Στις 11 και μισή το πρωί, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, επιστημονικοί, επαγγελματικοί φορείς, αυτοαπασχολούμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες πραγματοποιούν μεγάλο αντιασφαλιστικό συλλαλητήριο. Θα συμμετάσχουν και άλλοι επιστημονικοί φορείς, πέραν των μηχανικών, όπως γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, φυσικοθεραπευτές, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, κτηνίατροι κτλ.
Για το σκοπό αυτό και προκειμένου να μετέχουν οι διπλωματούχοι μηχανικοί του Δημοσίου, η ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ έχει προκηρύξει στάση εργασίας από τις 11πμ. μέχρι το τέλος του ωραρίου. Επίσης, στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι, έχουν προκηρύξει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και η Ομοσπονδία νοσοκομειακών γιατρών.
Επίσης η ΑΔΕΔΥ καλεί όλες και όλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στον αποκλεισμό του υπουργείου Εργασίας, που θα πραγματοποιήσουν στη μία το μεσημέρι ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΟΙΕΛΕ (έχουν προκηρύξει στάσεις εργασίας από 12-2μμ. και 2-4μμ.), καθώς και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, που θα πραγματοποιήσει και μηχανοκίνητη πορεία, με αφετηρία την πλατεία Καραϊσκάκη (επίσης έχει προκηρύξει στάση εργασίας από 11πμ. μέχρι τέλος της πρωινής βάρδιας).

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …