ΔΩΡΕΑΝ προληπτικός έλεγχος Υγείας

i-tourkia-tha-proslabei-5000-ellines-giatrous.w_l

Από 26 έως και 28 Ιανουαρίου από 9:00 έως 15:00 στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου (Κύπρου 68) όπου καθημερινά θα υπάρχει διαφορετική ιατρική ειδικότητα, θα υλοποιηθεί ο προληπτικός έλεγχος των κατοίκων του δήμου Ελληνικού–Αργυρούπολης, που θα γίνει μέσω της Κινητής Μονάδας του Ερρίκος Ντυνάν.

Στόχος του προγράμματος θα είναι η πρόληψη, η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων όσων ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά και κοινωνικά αδύναμες ομάδες πληθυσμού και κατοικούν στα όρια του Δήμου.

Ραντεβού στα τηλέφωνα : 210-9961973 & 210-9904205

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εξέταση από Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό,Οφθαλμίατρο και Δερματολόγο και έχει ως εξής:

-ΤΡΙΤΗ 26/1/16 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ & ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ

-ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1/16 ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΙ & ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

-ΠΕΜΠΤΗ 28/1/16 ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

Η κινητή μονάδα θα δώσει την δυνατότητα πρόσβασης σε γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που θα εκτιμήσουν την κατάσταση υγείας των συμμετεχόντων και θα δώσουν οδηγίες όπου χρειάζεται για περαιτέρω έλεγχο.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …