Προειδοποιητικό κλείσμο Τεμπών-Σάββατο ο συντονισμός δράσεων(VIDEO)

agr160116

Την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι θα δώσουν μία πρώτη εικόνα για τα όσα θα επακολουθήσουν οι αγρότες των Τεμπών, εκεί που χτυπά η καρδιά του αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος, με τον προειδοποιητικό δίωρο αποκλεισμό της εθνικής.
Το Σάββατο στα Τέμπη θα πραγματοποιηθεί ο συντονισμός των ενεργειών σε πανελλαδικό επίπεδο, όπως και το κάλεσμα που έχει απευθυνθεί, όπως δήλωσε στην Κωνσταντίνα Παλαιολόγου και στην εκπομπή της «Καφές και Εφημερίδα», ο πρόεδρος της Αγροτικής Ομοσπονδίας Ηλείας Ανδρέας Τσουκαλάς, διευκρινίζοντας ότι φέτος «θα δώσουμε το τομάρι μας, αλλά δεν θα μας νικήσουν, ότι και αν χρειαστεί να κάνουμε».
Σημειωτέον οι αγρότες της Ηλείας, έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στην Πατρών-Πύργου στο ύψος της Μαραθιάς και το μπλόκο ενισχύεται συνεχώς, με περισσότερα από 200 τρακτέρ να βρίσκονται ήδη εκεί.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …