Στο Υπ.Παιδείας οι Εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες

daskaloi

Για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο ασφαλιστικό, διαμαρτυρήθηκαν δάσκαλοι και καθηγητές του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, που συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο στο οποίο ανήκουν, το Υπουργείο Παιδείας στην οδό Σταδίου.
Η ΑΔΕΔΥ, βρισκόταν στο πλευρό των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών, ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΟΙΕΛΕ, ξεκαθαρίζοντας ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ δύσκολες για τους κυβερνώντες, γιατί τα μέτρα αυτά είναι αδιανόητο να εγκριθούν και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, δεν σκοπεύουν να το επιτρέψουν, όποιο και αν είναι το κόστος.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …