Αγωνίζονται για τα δεδουλευμένα οι εργαζόμενοι στο Μέγαρο Μουσικής

ergazom-
Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου με στάσεις εργασίας 10.00-13.00 και 18.00-21.00, κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις του, το Σωματείο Εργαζομένων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, που περιμένει στο ακουστικό του για την καταβολή δεδουλευμένων μηνών.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο γνωστοποιεί:

"Οι λόγοι της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων είναι ότι ακόμα δεν έχει γίνει εξόφληση των δεδουλευμένων τους και ότι το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων του οργανισμού παραμένει θολό. Προειδοποιούμε όσους έχουν ευθύνη για την κατάσταση αυτή ότι, εάν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας, είναι δεδομένη η συνέχιση του αγώνα μας με πιο δυναμικές κινητοποιήσεις.

Εμείς, οι εργαζόμενοι του Μεγάρου, δεν έχουμε καμία ανάμιξη στη σύναψη των δανείων για την ανέγερση του νέου κτηρίου που έφεραν τον Οργανισμό στη σημερινή δεινή κατάσταση.

Αντίθετα, όχι μόνο δεν είχαμε κανένα οικονομικό όφελος αλλά επιβαρυνθήκαμε και με πολλαπλάσιο φόρτο εργασίας, γιατί αυξήθηκε ο αριθμός των αιθουσών και των εκδηλώσεων, ενώ στη συνέχεια έγιναν περικοπές στους μισθούς και το ανθρώπινο δυναμικό παρέμεινε το ίδιο!

Υπερασπιζόμαστε τα εργασιακά μας δικαιώματα, τον Πολιτισμό και το Μέγαρο Μουσικής που είναι το σπίτι μας".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης από Βρυξέλλες: «Ενεργή πολιτική» της Ελλάδας στη Μέση Ανατολή

«Η Ελλάδα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχείρηση «Ασπίδες» στην Ερυθρά Θάλασσα, και συμμετέχει σε όλους …