Καταβολή της 6ης δόσης του επιδόματος ενοικίου(HMEΡOMHNIA)

epidoma-enoikiou-637x330

Πιστώνεται το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου, σε 20.243 δικαιούχους, το ποσό των 2.592.534,49 ευρώ, που αποτελεί την 6η δόση επιδόματος.

Για το επίδομα ενοικίου έχουν υποβληθεί συνολικά 31.278 αιτήσεις που πληρούσαν τα κριτήρια αλλά λόγω μη ολοκλήρωσης της απαιτούμενης διαδικασίας οι περίπου 10.000 δεν το έχουν λάβει ποτέ, μεταξύ των οποίων και 264 δικαιούχοι εκ συνόλου 706, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί έως σήμερα από τη διαδικασία επανεξέτασης της Επιτροπής Κρίσης της Κ.Υ.Α. και οι οποίοι με την παρούσα θα λάβουν τις τρεις πρώτες δόσεις του επιδόματος.

Ειδικότερα, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης 2.592.534,49 ευρώ (δύο εκατομμύρια πεντακόσιες ενενήντα δύο χιλιάδες εννιακόσια πενήντα τέσσερα ευρώ και σαράντα εννέα λεπτά) ως έκτη δόση του επιδόματος ενοικίου στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης» για 20.243 (είκοσι χιλιάδες διακόσιους σαράντα τρεις) δικαιούχους του προγράμματος.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …