Ο οδηγός συμπεριφοράς των προσφύγων στη Βαυαρία, που προκαλεί αντιδράσεις(ΦΩΤΟ)

prosfugestautopoiisi_760651538

Πλήθος αντιδράσεων ανά την υφήλιο, έχει προκαλέσει ο οδηγό καλής συμπεριφοράς για πρόσφυγες, που επιμελήθηκε με το αιτιολογικό της μύησης στα ήθη της χώρας που τους φιλοξενεί προσωρινά, η  δημόσια Βαυαρική ραδιοφωνία, χρησιμοποιώντας σκίτσα.

Στο Twitter όπως και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ξεσπάσει πόλεμος σε βάρος των συντελεστών των σκίτσων, με ποικίλα αρνητικά σχόλια.

Ο οδηγός ενημερώνει τους  πρόσφυγες ότι οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό (χωρίς χειρονομίες), ότι η συμπεριφορά τους μπορεί να έχει ως συνέπεια την απόρριψη της αίτησης παροχής ασύλου και τους συμβουλεύει ότι τις μεταξύ τους διαφορές μπορούν να τις λύνουν με την μεσολάβηση ενός τρίτου προσώπου.

Επίσης τονίζεται ότι η βία κατά των παιδιών είναι ποινικό αδίκημα στη Γερμανία και υπενθυμίζεται ότι τα θύματα βίας θα πρέπει αν προσφεύγουν στις αρχές.

Θύελλα αντιδράσεων για τον οδηγό συμπεριφοράς των προσφύγων στη Βαυαρία

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

Οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα μειώθηκαν κατά 156 εκατ. ευρώ και οι …