Ακόμα 202 προσλήψεις στο Λιμενικό

limeniko-skafos_31

56 πολιτικοί διοικητικοί υπάλληλοι κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ,  θα προσληφθούν μέσω διαγωνισμού που θα διεξάγει το ΑΣΕΠ, αμέσως μόλις υποβληθεί το αίτημα με την κατανομή των θέσεων ανά ειδικότητα.

Οι προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή θα αφορούν σε θέσεις νέου προσωπικού (αξιωματικών, υπαξιωματικών και λιμενοφυλάκων) που θα ενισχύσει τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων μας, για την αντιμετώπιση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης και των προσφυγικών ροών.

Θα ακολουθήσουν και 146 θέσεις προσωπικό ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε Νομικά Πρόσωπα του υπουργείου και στο Λιμενικό Σώμα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …