Οι άστεγοι σε τουρνουά ποδοσφαίρου

γκολ

18 ΑΝΩ, Μύρτιλλο καφέ, Γιατροί του Κόσμου, Γιατροί χωρίς Σύνορα, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ΟΠΑΝΔΑ και Ίδρυμα Σ. Νιάρχος. Παρούσες, επίσης, θα είναι ομάδες δημοσιογράφων, γελοιογράφων και φωτογράφων της «Σχεδίας» και βεβαίως, η Εθνική Αστέγων.

Αυτές είναι οι ομάδες αστέγων που συμμετέχουν στο «Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Ενημέρωσης», που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο πλαίσιο της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια», στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, από 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Το γήπεδο προδιαγραφών Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων ,διαστάσεων 22Χ16 μέτρα, με σπόντες, τέρματα, ειδικό τάπητα/αγωνιστική επιφάνεια και προστατευτικά δίχτυα θα στηθεί στον προαύλιο χώρο της Τεχνόπολης και είναι δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …