Παγωμένη η κοινή γνώμη από τις αποκαλύψεις του εγκλήματος της Κοζάνης(VIDEO&ΦΩΤΟ)

17023-6

Άφωνη παρακολουθεί η χώρα τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την δολοφονία ενός 23χρονου παλικαριού πριν 5 χρόνια, με δράστιδα την μητέρα του για ένα δάνειο που είχε πάρει μαζί με τον πατριό του ερήμην του, ύψους 250.000 ευρώ.

Ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του μια νύχτα με καταιγίδα στις 18 Φλεβάρη του 2011. Τότε η μητέρα του και ο ανήλικος αδελφός του έλεγαν στο «Τούνελ», πως κάποιο άγνωστο αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι, ο Κωστής φάνηκε να γνωρίζει τον οδηγό, επιβιβάστηκε σ’ αυτό και από τότε δεν τον ξαναείδαν.

Οκτώ μήνες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, τα σκυλιά ενός κυνηγού ξέθαψαν από χωράφι του πατριού το μισοφαγωμένο πτώμα του άτυχου 23χρονου.

Ήταν θαμμένος κάθετα με τη φόρμα που φορούσε στο σπίτι και χωρίς παπούτσια. Το σημείο είχε καλυφθεί γύρω - γύρω με κλαδιά, ενώ αυτό που κίνησε τις υποψίες, ήταν ότι πατριός και μητέρα δεν είχαν δηλώσει ποτέ στην Αστυνομία το συγκεκριμένο χωράφι στο οποίο διατηρούσαν αποθήκη με κυψέλες για τα μελίσσια τους.

Η σύλληψή τους άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, αφού το παιδί, είχε εξαφανιστεί τον Φεβρουάριο του 2011 κι ενώ οι έρευνες για την εξαφάνισή του συνεχίζονταν η μητέρα του έκανε αμέσως αποποίηση της κληρονομιάς και προχώρησε σε συνεργασία με τον σύζυγό της, στις 22 Ιουνίου του ίδιου έτους, στην πλαστογράφηση της υπογραφής του 23χρονου, για να μπει στον νόμο Κατσέλη, λόγω της έκδοσης δανείων δεκάδων χιλιάδων ευρώ στο όνομα του Κωστή και τα οποία είχαν καταστεί ληξιπρόθεσμα.

Ήταν η εποχή που έβγαινε στην Αγγελική Νικολούλη, αναζητώντας τον 23χρονο γιο της και κλαίγοντας ζητούσε βοήθεια να τον βρει, ενώ η ίδια του είχε αφαιρέσει τη ζωή,  αναγκάζοντας τον 12χρονο τότε δεύτερο γιο της να πει ψέματα σε όποιον τον ρωτήσει για την εξαφάνιση του Κώστα.

Ο μικρός άκουσε τους γονείς του και αναγκάστηκε να ψευδομαρτυρήσει ακόμα και στους αστυνομικούς, αφού ο Κωστής το μοιραίο βράδυ, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, καυγάδισε έντονα με την μητέρα του και τον πατριό του, για την οικονομική διάχείρηση των δανείων που είχε πάρει στο όνομα του αλλά εκμεταλλεύονταν οι γονείς του.

Οι ''γονείς''  σκότωσαν μέσα στο σπίτι τον Κωστή και με ένα αγροτικό αυτοκίνητο μετέφεραν το πτώμα του σε χώραφι ιδιοκτησίας του πατριού του. Εκεί σε ένα απόμερο μέρος και κάτω από καταρρακωδες βροχή τον έθαψαν.

Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις για τη σχέση του Κωστή με την μητέρα του και τον πατριό του, από τον αδελφικό του φίλο, ο οποίος πάντα πίστευε στην ενοχή της μητέρας του Κωστή.

Ο Σπύρος, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε, ανέφερε:.

«Από τη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα, οι υποψίες μου έπεσαν πάνω στο οικογενειακό του περιβάλλον. Η μητέρα του και ο πατριός του αρχικά δεν είχαν πει τίποτα στην αστυνομία για τα δάνεια. Εγώ τα είπα. Είχε πάρει ένα δάνειο για να αγοράσουν ένα εξοχικό στη Χαλκιδική. Ήταν μεγάλο το ποσό. Δεν γίνεται μία μητέρα να χάνει το παιδί της και να μην βγαίνει στα κανάλια να φωνάζει. Δεν έψαχνε η ίδια. Βγήκε στη Νικολούλη και μετά "πάγωσε" το θέμα. Δεν την ενδιέφερε τίποτα».

Μάχη για να μάθουν τι συνέβη στον 23χρονο, έδωσαν για χρόνια οι φίλοι του, που με επιστολές τους τόσο στον Αλέξη Τσίπρα, όσο και στον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ζητούσαν βοήθεια για να λάμψει η αλήθεια!

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …