Θέση Εθνικού Εμπειρογνώμονα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό(ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ)

ellada-eurozoni-krisi-oikonomia-simaies

Ανακοίνωση Προκήρυξης θέσης εθνικού εμπειρογνώμονα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για τη Λειτουργική Διαχείριση Συστημάτων Τεχνολογιών Πληροφορικής Ευρείας Κλίμακος στο Χώρο της Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης (eu-LISA), αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την 13η Φεβρουαρίου 2016.

Σύμφωνα με το Α.Π. 343/18-1-2016 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Μ.Ε.Α. ΕΕ), o Ευρωπαϊκός Οργανισμός για τη Λειτουργική Διαχείριση Συστημάτων Τεχνολογιών Πληροφορικής Ευρείας Κλίμακος στο Χώρο της Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης (eu-LISA) έχει δημοσιεύσει την ακόλουθη προκήρυξη για θέση εθνικού εμπειρογνώμονα με στοιχεία: eu-LISA/16/SNE/1.1 Security Policy Expert

Πληροφορίες για την ανωτέρω προκήρυξη μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα:

http://www.eulisa.europa.eu/JobOpportunities/Pages/SecondedNationalExpert.aspx

Σημείωση: Καταληκτική ημερομηνία 8-2-2016

Δεδομένου ότι οι υποψηφιότητες διαβιβάζονται μέσω της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και το έγγραφο της Υπηρεσίας του υπαλλήλου, πρέπει να περιέλθουν ηλεκτρονικώς στην Μ.Ε.Α. το αργότερο μέχρι την 8η Φεβρουαρίου 2016, στη διεύθυνση:
admin@rp-grece.be

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων επισημαίνεται ότι πρέπει να συμπληρωθούν ηλεκτρονικά τα ειδικά έντυπα SNE FORM 1a EMPLOYER AUTHORIZATION FOR SECONDED NATIONAL EXPERT CANDIDATE (έγκριση της Υπηρεσίας τους) και SNE STANDARD APPLICATION FORM (αίτηση υποψηφιότητας) τα οποία μπορούν να αναζητηθούν στην ανωτέρω ιστοσελίδα ή στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης – Διοικητική Μεταρρύθμιση και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση: www.ydmed.gov.gr στην ενότητα: Προκηρύξεις/Προσωπικό/Αποσπάσεις (http://www.ydmed.gov.gr/?cat=55)
Σημειώνεται ότι, αφού συμπληρωθούν ηλεκτρονικά τα ανωτέρω δύο έγγραφα, θα πρέπει να υπογραφούν ιδιοχείρως και στη συνέχεια να σαρωθούν και να αποσταλούν στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο προεκλογικό «πλάνο» επιστρέφει ο πρωθυπουργός – Οι στοχεύσεις και οι προσδοκίες

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των περιοδειών του για τις ευρωεκλογές θα επισκεφτεί σήμερα τη Λέσβο …