Δημοτικοί υπάλληλοι δεν πληρώνονται και απαντούν με αποχή

ergates_kathariotitas

Με αποχή από τα καθήκοντα τους τις Κυριακές και τις αργίες, απαντούν οι εργαζόμενοι καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά την άκαρπη συνάντησή τους με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και υπηρεσιακούς παράγοντες, αφού όπως εξηγούν σε ανακοίνωσή τους δεν έβγαλαν άκρη στο αίτημά τους για την καταβολή των δεδουλευμένων τους  τις εξαιρέσιμες μέρες και κατά τις νυχτερινές ώρες.

«Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκαν και τα εξής:
-Τα εξαιρέσιμα του Φεβρουαρίου 2015 για μονίμους και αορίστου χρόνου απορρίφθηκαν ως παράνομα από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Το ίδιο λογικά θα ισχύσει και για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2015.Αυτούς τους τρεις μήνες, μας είπε, ότι έχουν την πρόθεση να τους δώσουν σε ρεπό.
-Για το πρώτο 15μερο του Δεκεμβρίου 2015, τα εξαιρέσιμα και τα νυχτερινά για όλους τους συναδέλφους που έχουν πάρει παράταση σύμβασης, χάθηκαν ! Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους νέους συμβασιούχους, για αυτόν τον μήνα. Ο λόγος είναι ότι δεν βγήκε απόφαση Δημάρχου για τον συγκεκριμένο μήνα ( Δεκέμβριο)!
-Από 1 Ιανουαρίου 2016 και μέχρι να βγει απόφαση Δημάρχου για τα νυχτερινά και τα εξαιρέσιμα όσο αφορά την καινούρια χρονιά (ως σήμερα δεν έχει βγει), αυτά ΔΕ θα πληρωθούν!».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγέρη στον ΣΚΑΪ: Εγκαλώ τον κ. Καραμανλή για τα ψέματά του

Πώς σχολίασε τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας η Δώρα Αυγέρη, υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ «Εγκαλώ …