Γεννηματά: Οι αγρότες έχουν δίκιο, αλλά οι δρόμοι πρέπει να μείνουν ανοιχτοί

gennimata

«Οι αγρότες έχουν δίκιο και έχουν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Θέλουν να συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια, αλλά με το ασφαλιστικό της κυβέρνησης δεν μπορούν. Οι ρυθμίσεις που φέρνει η κυβέρνηση τούς εξοντώνουν. Καταδικάζουν την ελληνική περιφέρεια σε μαρασμό. Νέοι άνθρωποι, με καινοτόμες ιδέες που ξαναδίνουν ζωή στην ύπαιθρο καταστρέφονται. Μικρές και μεσαίες εκμεταλλεύσεις βγαίνουν εκτός παραγωγής. Όμως οι δρόμοι πρέπει να μείνουν ανοιχτοί.
Το έχουν ανάγκη οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι εξαγωγείς, η ελληνική οικονομία. Πρέπει να σκεφτούμε την κρισιμότητα των στιγμών, πρέπει να σκεφτούμε όλοι, πάνω από όλα την Ελλάδα. Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση με διάλογο να βρει λύση. Λύση δεν είναι η συγγνώμη», τονίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε δυο αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σε ό,τι αφορά τις κινητοποιήσεις των ελεύθερων επαγγελματιών αναφέρει:
«Η κυβέρνηση εξαφανίζει κυριολεκτικά τους νέους επιστήμονες, τους ελεύθερους επαγγελματίες. Τους καταδικάζει σε ανεργία. Επιλέγει κάθε φορά ομάδες - στόχους, που θεωρεί ότι δεν αποτελούν εκλογική της πελατεία. Αν δεν υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας, εάν δεν υπάρξουν επενδύσεις, αν δεν υπάρξει ανάπτυξη στη χώρα και μεταρρυθμίσεις θα αναζητούν διαρκώς ποια θα είναι η επόμενη κοινωνική ομάδα που θα εξοντωθεί».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …