Η αλληλεγγύη των μεταλλωρύχων στους αγρότες

images.watchit.gr

Δίκαιο χαρακτηρίζουν τον αγροτικό αγώνα οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία Κασσάνδρας, που βρέθηκαν σε μπλόκα εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, ενώ εξέδωσαν και την σχετική ανακοίνωση:

«Είμαστε συναγωνιστές όλων των Ελλήνων εργαζομένων»

Ένας αγώνας επιβίωσης σαν αυτόν που δίνει ο αγροτικός κόσμος της χώρας δεν είναι δυνατόν να μην έχει στήριξη από τους μεταλλωρύχους της ΒΑ Χαλκιδικής που εδώ και ένα χρόνο βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Με συναδέλφους εκπροσώπους του επιστημονικού προσωπικού του Μεταλλείου Κασσάνδρας επισκεφτήκαμε τα μπλόκα των Μαλγάρων και των Τεμπών για να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους του αγροτικού κλάδου που μάχονται και αυτοί με τη σειρά τους μόνοι τους για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής έχοντας απέναντι τους μια κυβέρνηση εχθρική και όχι σύμμαχο, όπως συμβαίνει και με μας.

Είμαστε σίγουροι πως ο αγώνας των αγροτών όπως και ο δικός μας θα δικαιωθεί γιατί είναι απόλυτα δίκαιος και καθαρός.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …