ΟΤΑ Αχαΐας: Αιτία πολέμου το Ασφαλιστικό

ota-axaias-2

"Οι ανατροπές στο Ασφαλιστικό είναι αιτία πολέμου για το σύνολο της εργατικής τάξης», με το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αχαΐας «Η Ενότητα», να συγκαλεί την Τρίτη στις 7 το απόγευμα Γενική Συνέλευση, στο πλαίσιο της οργάνωσης του αγώνα απέναντι στις επερχόμενες αλλαγές, όπως αναφέρει στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

"Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Δεν πρόλαβε να μπει η νέα χρονιά και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε νέα επίθεση στις κατακτήσεις και τα δικαιώματα μας, στο σύνολο των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, των άνεργων, των συνταξιούχων.

Αιτία πολέμου για το σύνολο της εργατικής τάξης είναι οι ανατροπές στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.

Απαντάμε αποφασιστικά, οργανώνοντας την αντεπίθεση μας σε κάθε χώρο δουλειάς, προετοιμάζουμε την ΑΠΕΡΓΙΑ στις 4 ΦΛΕΒΑΡΗ.

Στα πλαίσια της οργάνωσης του αγώνα και της ανταλλαγής πείρας από τους χώρους δουλειάς σας καλούμε την Τρίτη 26 Γενάρη στις 7μ.μ. σε Γενική Συνέλευση του συνδικάτου, στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Φωκαίας 26 (πλατεία Ελευθερίας)."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …