Τη μαμά του ζητά ο 4χρονος Φοίβος-Συγγνώμη ζητά ο Αλβανός συζυγοκτόνος(VIDEO)

4xronosfoibos2_153057083

Νεότερη Ενημέρωση 21.55

Εξαντλημένος αλλά και μετανιωμένος δήλωσε στους αστυνομικούς ο Αλβανός συζυγοκτόνος Κλοντ Λέσι , που ζήτησε συγγνώμη από τον ταξίαρχο και επικεφαλής της ομάδας ερευνών στον Πολύγυρο Χαλκιδικής και από τους αστυνομικούς, για την «ταλαιπωρία» που υπέστησαν με δική του ευθύνη.

«Μετανιώνω. Ζητώ συγγνώμη. Να μην πάθει κακό το παιδί μου. Τα κατέστρεψα όλα», ήταν όσα είπε στην προανακριτική διαδικασία, ενόψει της προσαγωγής του στον εισαγγελέα.


Ο θείος του 4χρονου Φοίβου Πέτρος Μαυρομάτης, μίλησε στο enikos.gr και αποκάλυψε πως βρέθηκε ο συζυγοκτόνος μαζί με το παιδί.

«Ήταν έξω από το χωριό. Τον είδε ένας φίλος και μας ειδοποίησε και ήρθαμε και τον πιάσαμε. Δεν πρόλαβαν να έρθουν οι αρχές, τον πιάσαμε εμείς πριν φτάσουν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ένας φίλος τον εντόπισε, μας πήρε τηλέφωνο και μέχρι να κατέβουν οι αρχές, τον είχαν περικυκλώσει και τον πιάσανε. Απ’ όσο ξέρω, δεν προέβαλε κάποια αντίσταση, δύο φίλοι μου τον πιάσανε».


 

Αρχική Ενημέρωση 13.16

Στα χέρια των παππούδων του βρίσκεται πλέον ασφαλής, ο 4χρονος Φοίβος, μετά την σύλληψη του πατέρα του και δολοφόνου της μητέρας του, για τον οποίο έψαχνε ολόκληρη η χώρα, φοβούμενη για την σωματική του ακεραιότητα.590_f941ad226cf757a1d30233db41315fb1

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τους κατοίκους με τους οποίους ήρθε σε επαφή σε απόσταση πολύ κοντινή, από το σπίτι της δολοφονημένης μητέρας του παιδιού και κατάφεραν να εντοπίσουν τον μικρό στην περιοχή της Χαλκιδικής κοντά στο χωριό Ορμύλια, εκεί όπου ζούσε και σημειώθηκε το φονικό.
Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από 75χρονο άντρα που ισχυρίζεται πως είδε τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής με τον μικρό Φοίβο να περιφέρεται σε ελαιώνες σε απόσταση μόλις ενός χιλιόμετρου από το χωριό.
Ο συζυγοκτόνος συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις, το παιδί παραδόθηκε στην οικογένεια της μητέρας του και στον μεγαλύτερο αδερφό του και στις επόμενες ώρες θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγους.

Όπως μεταδίδει το seleo.gr πολίτες της Χαλκιδικής εντόπισαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον Αλβανό Κλοντ Λέσι, ο οποίος στις αρχές του μήνα σκότωσε τη σύζυγό του στην Ορμύλια και στη συνέχεια διέφυγε αρπάζοντας τον 4χρονο γιο τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης εντοπίστηκε από πολίτες που «περιπολούσαν» στην περιοχή όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι εθεάθη ο δράστης ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει όταν έγινε αντιληπτός από τους κατοίκους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στίγκας: Επειδή υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν συντασσόμαστε με την πρόταση μομφής

Ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών" αφού τόνισε ότι το κόμμα του «αποδοκιμάζει και καταδικάζει την αντιλαϊκή …