Τρέμει τους αγρότες ο πρωθυπουργός-Τώρα τους καλεί σε διάλογο

agrotes-mploko-nikaia-6

Έτοιμος είναι τώρα ο πρωθυπουργός να συναντηθεί και να κάνει διάλογο με τον αγροτικό κόσμο, με την ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο που εκδόθηκε μετά την σύσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου και τον αναπληρωτή υπουργό Μάρκο Μπόλαρη, να αναφέρει:

«Η κυβέρνηση έχοντας την ίδια αγωνία με τον αγροτικό κόσμο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την προστασία του εισοδήματος τους, επαναλαμβάνει ότι ήταν και παραμένει ανοικτή στο διάλογο».

Σήμερα και την Δευτέρα οι αποκλεισμοί, που αποφάσισαν στην συνέλευση των Τεμπών με την συμμετοχή 30 συλλόγων της χώρας, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

- από τις 12.00 έως τις 14.00 το μεσημέρι και

- από τις 19.00 έως τις 21.00 το βράδυ.

Εντωμεταξύ οι αγρότες θα κάνουν διάλογο μετά την Τρίτη με τον πρωθυπουργό, αφού θα συνεδριάσουν ξανά την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ορίσουν τους εκπροσώπους τους που θα περάσουν την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …