Από το ΑΣΕΠ προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στους ΟΤΑ

epanaproslipseis-dimosio-prosopiko-ypalliloi-620x320

Μέσω του ΑΣΕΠ θα γίνουν τελικά οι προσλήψεις στους δήμους, που αφορούν σε διορισμούς και προσλήψεις τακτικού προσωπικού που εκκρεμούν τα τελευταία χρόνια.
Στο ζήτημα αυτό παρεμβαίνει με εγκύκλιο του προς τους δήμους και τις περιφέρειες, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Κώστα Πουλάκη, με την οποία καλούνται ειδικότερα οι ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, τα νομικά τους πρόσωπα και οι επιχειρήσεις τους καθώς και οι Σύνδεσμοι ΟΤΑ και τα Περιφερειακά Ταμεία Ανάπτυξης να αποστείλουν τα σχετικά στοιχεία έως τις 29 Ιανουαρίου.
Σχετική εγκύκλιο είχε εκδώσει το υπουργείο και στις 11 Μαρτίου 2015, αλλά κρίθηκε αναγκαία η επικαιροποίηση των εκκρεμοτήτων, μιας και αφορούσαν τις ανάγκες του 2015 αλλά δεν είχαν ανταποκρίθηκαν όλοι οι φορείς.
Ζητείται αυτή την φορά να μην υπάρχουν απουσίες, ελλείψεις και κενά στην κατάθεση των στοιχείων, ώστε η υπόθεση να προχωρήσει τάχιστα για την κάλυψη των υπαρχόντων κενών, από μόνιμο και αορίστου χρόνου προσωπικό.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Δευτέρα 22.4.2024

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με τοπικές βροχές. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής …