Αποχή και πορεία κατά του ασφαλιστικού από τον ΙΣΑ

giatroi2
Απέχουν σήμερα από τα καθήκοντά τους τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, τα οποία στις 11.30 το πρωί θα συγκεντρωθούν στο υπουργείο Εργασίας και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν με πορεία στη βουλή, για να εκδηλώσουν την διαφωνία τους στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.
Με κάλεσμα του ο ΙΣΑ, απευθύνεται σε όλους τους υγειονομικούς φορείς, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και τις υπόλοιπες επαγγελματικές Ενώσεις, τους ζητά να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.
Στην ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σημειώνει:
«Ο ιατρικός κόσμος είναι αποφασισμένος να αγωνισθεί μέχρις εσχάτων προκειμένου το νομοσχέδιο- ταφόπλακα των επιστημόνων - ελεύθερων επαγγελματιών να μην φτάσει καν στη Βουλή».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …