ΔΩΡΕΑΝ φάρμακα για οικονομικά αδύναμους πολίτες

-φαρμακείο
Την κίνηση «Φάρμακα σε αναμονή» προκειμένου οι οικονομικά αδύναμοι πολίτες που έχουν ανάγκη ιατρικά σκευάσματα να μπορούν να τα προμηθευτούν από τα φαρμακεία της πόλης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ξεκινούν ο ΙΝΚΑ Κορινθίας και τα μέλη του.
Τα φάρμακα μπορεί να είναι από αντιβιώσεις, αναλγητικά, παυσίπονα έως καρδιολογικά σκευάσματα. Κάθε φαρμακοποιός αναλαμβάνει την υποχρέωση να αναρτήσει πινακίδα στο φαρμακείο που θα αναφέρει «Φάρμακα σε αναμονή».
Επιπλέον, το ΙΝΚΑ Κορινθίας θα καλέσει τον Ιατρικό Σύλλογο του νομού να συμμετάσχει στην κίνηση, καθώς και άλλους επαγγελματικούς συλλόγους, γιατί, όπως επισημαίνει, «είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει, καθώς η κρίση οξύνεται».
Κάθε μέλος του ΙΝΚΑ Κορινθίας, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητές του, θα αγοράσει ένα φάρμακο από φαρμακείο της επιλογής του και ο φαρμακοποιός θα το δώσει σε κάποιον τρίτο που το έχει ανάγκη.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …