Η πρόκληση έχει όνομα: ΣΕΒ

seb1

Σχόλια προκαλεί το εβδομαδιαίο δελτίο του ΣΕΒ, στο οποίο μεταξύ άλλων τάσσεται υπέρ των αποκρατικοποιήσεων σε μεγαλύτερο βαθμό, αφού διαπιστώνει υστέρηση στην διαδικασία, χρησιμοποιώντας την εξής παράγραφο:

"Υπάρχει σημαντικός αριθμός ώριμων αποκρατικοποιήσεων που έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν πολλά στην αύξηση της απασχόλησης αλλά και στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των επενδυτών προς τη χώρα. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας για την παραχώρηση του 67% του ΟΛΠ στην Cosco σε τιμή €22 ανά μετοχή (premium 57% σε σχέση με την χθεσινή τιμή κλεισίματος στο Χρηματιστήριο Αθηνών), είναι μία καλή αρχή".

Παράλληλα ζητά απολύσεις στο δημόσιο και την είσοδο ιδιωτών σε βασικούς τομείς του δημόσιου τομέα.

ΕΔΩ ολόκληρο το δελτίο της εβδομαδιαίας εκτίμησης του ΣΕΒ, για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά οας, για το ποιοι κυβερνούν και ποιες είναι οι προθέσεις τους.....

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …