Κατρούγκαλος: Υπέρ της κοινωνίας τα μέτρα μας(VIDEO)

katrougkalos-620x320

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι μέσα στον Φεβρουάριο όχι απλώς θα έχουμε τελειώσει με το ασφαλιστικό αλλά θα έχουν μπει οι βάσεις για την πρώτη αξιολόγηση. Πάμε μπροστά με βάση τις αρχές της μεταρρύθμισης για ένα δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα που θα βασίζεται στους κανόνες της ισονομίας αλλά και της κοινωνικής δικαιοσύνης. H κατάθεση του νομοσχεδίου θέλουμε να γίνει το συντομότερο δυνατό γιατί από αυτή εξαρτάται η πρώτη αξιολόγηση και από εκεί και μετά να ξεκινήσει η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους", δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Επίσης σημείωσε πως "η κυβέρνηση βρίσκεται ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία παράλληλα με την διαπραγμάτευση με το κουαρτέτο.  Ξέρουμε ότι θα είναι σκληρή διαπραγμάτευση,  ξέρουμε όμως ότι παρά τις αντιδράσεις τα μέτρα μας είναι υπέρ της κοινωνίας. Με την υποστήριξη της κοινωνίας θα έχουμε νίκη και στη διαπραγμάτευση."

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …