Ρέγκλινγκ: Χωρίς χρήματα η Ελλάδα αν δεν προχωρήσει η αξιολόγηση

euro3-656x410

Αν δεν προχωρήσει η αξιολόγηση η ελληνική κυβέρνηση κινδυνεύει να μην έχει χρήματα, δήλωσε ο Κλάους Ρέγκλινγκ πρόεδρος του ευρωπαϊκού μηχανισμού σταθερότητας.
Σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, πρόσθεσε ότι:

"Αν η Ελλάδα δεν αντιμετωπίσει το ασφαλιστικό σε 5 χρόνια δε θα μπορεί να πληρώνει συντάξεις. Η κατάσταση παραμένει δύσκολη, όμως σήμερα, συνεργαζόμαστε με την Ελλάδα και μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους. Η ατμόσφαιρα είναι τελείως διαφορετική λέει ακόμα".
Ο κος Ρέγκλινγκ, αναφερόμενος στο Γιάννη Βαρουφάκη, δήλωσε ότι οι πρώτοι έξι μήνες της περασμένης χρονιάς ήταν «καταστροφή», καθώς «ο τότε υπουργός Οικονομικών δεν συνεργαζόταν καθόλου με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Όμως με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …