Η αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το ασφαλιστικό(VIDEO)

asfalistiko1-570

«Εμείς λέμε να μην μειωθούν οι συντάξεις καθόλου γιατί αν κουρεύεις το δέντρο από την κορυφή, δεν υπάρχει περίπτωση να αναπτυχθεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί λύση αν κόβεις συνέχεια συντάξεις. Είμαστε αναγκασμένοι όλοι να βρούμε λύση στα θεμέλια του συστήματος και να το κάνουμε όσο γίνεται πιο βατό, προσιτό και ικανό να αναπτυχθεί», υποστήριξε ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος.

«Τιμωρείτε την εργασία, τιμωρείτε τη δημιουργικότητα. Χαλάτε την ελληνική κοινωνία. Αυτό που κάνετε είναι στρέβλωση μιας χώρας που πρέπει να εξελιχθεί μέσα στην ευρωπαϊκή κοινότητα, να ανοίξει τα φτερά της και να έχουν δυνατότητα όλοι να εξελιχθούν», τόνισε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …