Οι τζιχαντιστές που αιματοκύλισαν το Παρίσι πριν την επίθεσή τους(VIDEO)

Οι-Τζιχαντιστές-έδωσαν-στην-δημοσιότητα-βίντεο-με-τους-9-δράστες-που-αιματοκύλησαν-το-Παρίσι

Στη δημοσιότητα δόθηκε από το Ισλαμικό Κράτος, ένα βίντεο με τους εννέα άνδρες που συμμετείχαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου, να φορούν στολές παραλλαγής σε μια τοποθεσία στην έρημοκαι να απειλούν.

Προκάλεσαν το θάνατο 130 ατόμων και έφεραν τον τρόμο στην Ευρώπη....

Το βίντεο αναρτήθηκε από το επίσημο κανάλι των τζιχαντιστών και δείχνει τους δράστες να εκτελούν τα θύματά τους με αποκεφαλισμό και να προετοιμάζονται για το μακελειό στο Παρίσι.

Ο Μπραχίμ Αμπντεσλάμ, αδερφός του Νο1 καταζητούμενου ανθρώπου στη Γαλλία, Σαλάχ Αμπντεσλάμ

Και αυτή τη φορά, στο προπαγανδιστικό video του ISIS υπάρχουν πλάνα από το Παρίσι λίγα λεπτά μετά την τρομοκρατική επίθεση του Νοεμβρίου, πλάνα από το Stade de France, απ’ όπου ξεκίνησαν όλα εκείνο το μοιραίο βράδυ Παρασκευής και ρεπορτάζ ξένων μέσων, κυρίως βρετανικών από το Παρίσι. Το video έχει τίτλο «Σκοτώστε τους όπου τους συναντήσετε».

Ο Αμπαούντ είναι ο πρώτος που μιλάει στο video και λέει πως το Ισλαμικό Κράτος είναι ο αφέντης και όχι ο δούλος. «Θα σας κάνουμε να δοκιμάσετε τον τρόμο και θα τον δοκιμάσετε παντού», λέει ο άνθρωπος που θεωρείται «αρχηγός» των τζιχαντιστών που αιματοκύλησαν το Παρίσι. «Θα κάνουμε ποτάμια από το αίμα σας αυτή τη μέρα. Θα σας πολεμήσουμε μέχρι τέλους και δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εσάς και εμάς εκτός από την κόψη του σπαθιού», συνεχίζει.

Πιστεύεται ότι το μέρος όπου βρίσκεται ο Αμπαούντ όταν κατέγραψε το μήνυμά του ήταν στην Ευρώπη. Πίσω του, σε έναν πίνακα έχει κρεμασμένη τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους και μαζί του Καλάσνικοφ και πιστόλι.

Το video ξεκινά με ένα κολάζ των εννέα τζιχαντιστών του Παρισιού (όπως εκείνο στην αφίσα του περιοδικού των τζιχαντιστών), όπου αναφέρονται με τα αραβικά τους ονόματα. Είναι, όπως αναφέρεται, το τελευταίο μήνυμα των «εννέα λιονταριών του χαλιφάτου».

Από τις πιο φρικιαστικές στιγμές του video η εκτέλεση ενός άνδρα από τον Γάλλο Φουέντ Μοχάμεντ Αγκάντ ή Αμπου Φουάντ αλ-Φαράνσι. Μοιάζει περίεργο αλλά κατά τη διάρκεια του αποκεφαλισμού, έχουν βάλει «μωσαϊκό» στο πρόσωπο του θύματος. Αλλά το έλεος τελειώνει... γρήγορα.

Το video γυρνάει πίσω, γίνεται ασπρόμαυρο και όλα φαίνονται με κάθε λεπτομέρεια. Και όταν ο δήμιος τελειώνει, ο Σαμί Αμιμούρ, επίσης Γάλλος, σκύβει, πιάνει το κεφάλι του θύματος, κοιτά την κάμερα και χαμογελώντας λέει «σύντομα στα Ηλύσια Πεδία».

Λέγεται πως τον Αμιμούρ στο Παρίσι για τις επιθέσεις έστειλε ο ίδιος ο Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, ο επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους.

«Σκύλο του Λευκού Οίκου» χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Γαλλίας Φανσουά Ολάντ ο Ακρού, ένας από τους δράστες που ταυτοποιήθηκε από δακτυλικό αποτύπωμα που βρέθηκε σε ένα από τα Καλάσνικοφ σε αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει οι μακελάρηδες του Παρισιού.

Στο video εμφανίζονται και οι δυο άνδρες που πέρασαν από την Ελλάδα στη Γαλλία με πλαστά συριακά διαβατήρια ως πρόσφυγες και καταγράφηκαν στη Λέρο. Πέρασαν με τα ονόματα Αχμάντ αλ Μοχάμεντ και Μοχάμεντ αλ Μοχάμεντ αλλά στην πραγματικότητα είναι δυο Ιρακινοί, οι οποίοι αποκαλούνται Ουκασαχ αλ Ιράκι και Αλί αλ Ιράκι.

Το Ισλαμικό Κράτος δημοσιοποίησε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζονται οι εννέα δράστες των επιθέσεων του Νοεμβρίου στο Παρίσι, απειλώντας ταυτόχρονα όλες της χώρες που μετέχουν στον διεθνή συνασπισμό εναντίον των τζιχαντιστών και ιδίως τη Βρετανία.

Το video κλείνει με πλάνα από το Λονδίνο και εικόνες από σημαντικά σημεία και κτίρια της βρετανικής πρωτεύουσας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στο στόχαστρό τους μπαίνει και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, τον οποίο δείχνουν να μιλάει στη Βουλή και τον βάζουν σε κόκκινο στόχο με τη λεζάντα: «όποιος σταθεί στο πλευρό των απίστων θα γίνει στόχος των σπαθιών μας».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Δήμο και η επίσκεψη στο λιμάνι στο Σίγρι

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν γίνει στον λιμένα, που διαθέτει προβλήτα μήκους …