Και οι αυτοκινητιστές στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου

fortiga
Την απόφασή τους να λάβουν μέρος στην 24ωρη Γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου γνωστοποίησαν τα συνδικάτα των αυτοκινητιστών, προαναγγέλλοντας αμέσως μετά νέα δική τους σύσκεψη για να καθορίσουν την επόμενη στάση τους.
Στην ανακοίνωση τους τονίζουν:
"Ούτε ένα φορτηγό θα κυκλοφορεί στους δρόμους κατά την ημέρα της πανελλαδικής απεργίας της 4ης Φεβρουαρίου και οι απεργοί, σε συνεννόηση με τις αρχές και με τον συντονισμό των συνδικαλιστικών τους οργάνων, θα σταθμεύσουν τα φορτηγά τους παραπλεύρως των οδών, δίχως να παρεμποδίζεται η κυκλοφορία.
Οι πρόεδροι των οκτώ φορέων συνεδρίασαν στη Θεσσαλονίκη, στα γραφεία της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Βορείου Ελλάδος, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου της, Δημήτρη Παντελίδη, και πέραν της συμμετοχής στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, αποφάσισαν την πραγματοποίηση τοπικών συγκεντρώσεων και διαμαρτυριών ενάντια στις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό, αλλά και με αιτήματα φορολογικά και σχετικά με το ελάχιστο κόστος μεταφοράς, την αναθεώρηση αδειών Τρίτων χωρών και την ενεργοποίηση μικτών κλιμακίων ελέγχων.
Μετά τις 4 Φεβρουαρίου και αφού συνεκτιμηθούν τα αποτελέσματα ενδεχόμενων επαφών με τα συναρμόδια υπουργεία, θα αποφασισθεί τυχόν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι πρόεδροι της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Βορείου Ελλάδος (Ο.Φ.Α.Β.Ε), Δημήτριος Παντελίδης, του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών (Π.Σ.Χ.Ε.Μ.), Πέτρος Σκουλικίδης, της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (Ο.Φ.Α.Ε.) Απόστολος Κενανίδης, της Ομοσπονδίας Μικρών Φορτηγών Αστικής Μεταφοράς Ελλάδος (Π.Ο.Ε.ΜΙ.Φ.Α), Γεώργιος Παπούλιας, της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας – Κεντρικής Ελλάδος και Δυτικής Μακεδονίας, Βασίλειος Τζιμοράγκας, των Ιδιοκτητών Βυτιοφόρων Μεταφοράς Υγρών Καυσίμων Μακεδονίας – Θράκης «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ», Δημήτριος Ασλανίδης, της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Δ.Χ. Φορτηγών Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου, Αντώνιος Νούλας και των Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης (ΔΧ) του νόμου 531/70, Παναγιώτης Κασαγιάννης. "

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …