Προσλήψεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης

job1
Ανακοίνωση για την πρόσληψη εκπαιδευτικού - διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία των τμημάτων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α.) της επιχείρησης για το τρέχον σχολικό έτος, στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (03) ατόμων ωρομίσθιων.
1 Εκπαιδευτικό – Διδακτικό προσωπικό ΠΕ Αγγλικής Φιλολογίας (ωρομίσθιος)
1 Εκπαιδευτικό – Διδακτικό προσωπικό ΔΕ Μουσικών Σπουδών (ωρομίσθιος)
1 Εκπαιδευτικό – Διδακτικό προσωπικό ΔΕ Θεατρικών Σπουδών (ωρομίσθιος)
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21° έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 64°.
Όποιος προσληφθεί θα προσκομίσει ποινικό μητρώο κατά την υπογραφή της σύμβασης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
1. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την ανακοίνωση της πρόσληψης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.thessaloniki.gr ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου θεσσαλονίκης ( Δ/νση: Μ. Κάλλας 23 και Κυδωνιών γωνία) καθημερινά από 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.
Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού θεσσαλονίκης, στα γραφεία της επιχείρησης καθημερινά από 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.
2. ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.
ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΝΕΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αίτηση
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
3. Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις (άρθρο 29 ΠΔ 50/2001 και Ν.148/11914) και αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ.
4. Βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο. Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στα εκπαιδευτικά ιδρύματα του δημοσίου ή ΟΤΑ ή Δημοτικές Επιχειρήσεις ή Ιδιωτικές Σχολές, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων.
Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής.
5. Αποδεικτικά εκπαιδευτικής/καλλιτεχνικής δραστηριότητας: προσωπική δουλειά σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή CD, έργα μαθητών συναυλίες, (συμμετοχή σε ορχήστρα, συμμετοχή ως σολίστ, διεθνή καλλιτεχνική σταδιοδρομία, ρεσιτάλ, συναυλίες μουσικής δωματίου), συμμετοχή σε παραστάσεις, ηχογραφήσεις, δισκογραφία, συνέδρια, εκδόσεις, διαλέξεις, σεμινάρια, καλλιτεχνικά φεστιβάλ, συγγραφή σχετικού βιβλίου, δημοσιεύσεις, μελέτες, άρθρα, ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, συστάσεις-διακρίσεις κλπ, τα οποία θα πιστοποιούνται με έγγραφα.
6. Πρόσφατο σημείωμα εκπαιδευτικής/καλλιτεχνικής δραστηριότητας. (Βιογραφικό σημείωμα)
7. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
8. Αποδεικτικό προστατευομένου μέλους ΑΜΕΑ.
9. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ πρόσφατης έκδοσης. Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης και κάρτας ανεργίας.
10. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, όπου δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση).
11. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
• Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικαστεί λόγω ποινικού αδικήματος.
• Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη και
• Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π. Δ/τος 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
12. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/86 στην οποία να δηλώνεται ότι έχει διαβάσει την προκήρυξη και αποδέχεται τους όρους αυτής.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνάντηση ΓΣΕΕ με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πτυχιούχων

  Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23/07/2021 στην πόλη της Κομοτηνής μεταξύ του εκπροσώπου τύπου της ΓΣΕΕ,  κ.Καραγεωργόπουλου …