Πρώτη Πανελλαδική συγκέντρωση ενστόλων για το ασφαλιστικό

astyno

5 Φεβρουαρίου στις 4 το απόγευμα θα είναι η στιγμή των αστυνομικών, να εκδηλώσουν με πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την πλήρη αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό, παίρνοντας την σκυτάλη από το σύνολο των εργαζομένων που στις 4 του Φεβρουαρίου, θα πουν το δικό τους ΟΧΙ στο νομοσχέδιο, με Πανελλαδική 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις και πορείες στα μεγάλα αστικά κέντρα
Πρόκειται για απόφαση της Επιτροπής Αγώνα του Συνδικάτου, η οποία έχει ως εξής:
«Σε συνέχεια της από 22 Ιανουαρίου 2016 ανακοίνωσής μας, σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα, 25 Ιανουαρίου 2016, νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα του Συνδικάτου μας, κατά την οποία αποφασίστηκε η διοργάνωση μαζικής, πανελλαδικής, ένστολης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή) στην Αθήνα, στις 5 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16.00.
Επίσης, αποφασίστηκε η παρουσία - συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη από τους αγρότες και άλλες κοινωνικές τάξεις.
Καλούμε τους συναδέλφους μας στην ενέργεια και στην αποστρατεία, να μεταφέρουν το αγωνιστικό μήνυμά μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, συμβάλλοντας στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας μας, που αποσκοπεί στην αποτροπή των επαχθών για τους ένστολους σχεδιασμών της Κυβέρνησης και στην ικανοποίηση υπερώριμων αιτημάτων για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας.»

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εurostat: Στο δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ οι Έλληνες

Με προσόντα ανώτερα από τα απαιτούμενα για τις θέσεις απασχόλησής τους, οι Ελληνίδες και οι …