ΕΛΠΕ: Όλες οι θέσεις των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού

ΕΛΠΕ 345
Μόνιμο προσωπικό σε βασικούς τομείς της παραγωγικής του διαδικασία, θα προχωρήσουν σε βάθος τριετίας τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ), με απόφαση που έλαβαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ.
Οι υποψήφιοι θα υποβληθούν πιθανότατα σε τέστ ικανοτήτων και αγγλικής γλώσσας, ενώ για όλες τις ειδικότητες θα υπάρχει όριο ηλικίας. Παράλληλα “πόντους” θα λαμβάνουν όσοι είναι κάτοικοι Ασπρόπυργου και Ελευσίνας.

Οι ειδικότητες που ζητούν τα ΕΛΠΕ είναι:

-Τεχνίτες Συντήρησης

-Τεχνίτες πεδίου

-Ηλεκτρολόγοι

-Χειριστές λειτουργίας

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Στο πλαίσιο του πρόγραμματος αναδιάρθρωσης της οργανωτικής του δομής, ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, υλοποιεί ήδη πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της οργανωτικής δομής του, στο πλαίσιο προγράμματος πενταετούς στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης για την περίοδο 2016-2020.
• Η υλοποίηση προγράμματος ολιστικής ασφάλειας.
• Συγκεκριμένες δράσεις για τον έλεγχο και περιορισμό του λειτουργικού κόστους.
• Μέτρα για την ενδυνάμωση και βελτίωση της εργασιακής κουλτούρας και την καλύτερη επικοινωνία με τους εργαζόμενους του ομίλου.
• Περαιτέρω βελτιστοποίηση της κερδοφορίας.
• Διαρκής προσαρμογή των ενεργειακών προϊόντων που παρέχει η εταιρεία ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς. Ειδικά για το πρόγραμμα ολιστικής ασφάλειας, ο στρατηγικός σχεδιασμός της Διοίκησης περιλαμβάνει:
• Αναβάθμιση της εκπαίδευσης των εργαζομένων στα Διυλιστήρια σε θέματα ασφάλειας.
• Δημιουργία σχολής μέσω της οποίας θα εκπαιδεύεται δομημένα κάθε εργαζόμενος που απασχολείται σε χώρους των Διυλιστηρίων μας, ανεξαρτήτως του εργοδότη του.
• Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα προσλήψεων, σε βάθος τριετίας, το οποίο θα λάβει υπόψη και τις προβλεπόμενες αποχωρήσεις αλλά και τη σταδιακή ένταξη των νεοπροσληφθέντων στην παραγωγή. Υλοποιώντας αυτή τη στρατηγική, το ΔΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. στη συνεδρίαση του, αποφάσισε να προχωρήσει σε 170 προσλήψεις σε βάθος τριετίας.
Σημειώνεται ότι, στο Β’ εξάμηνο του 2015 πραγματοποιήθηκαν άλλες 84 προσλήψεις.
Με την ολοκλήρωση του τριετούς πλάνου θα βελτιωθούν σημαντικά οι δείκτες απασχόλησης, καθιστώντας εφικτή την εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος για την ενίσχυση της κουλτούρας ασφάλειας, χωρίς επίπτωση στην παραγωγική διαδικασία".
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκρέκας στον ΣΚΑΪ: Μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος από το νέο έτος

Σημαντική μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος, όλων των πολιτών, από το νέο έτος προανήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος …