Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων: Προκηρύσσονται οι προσλήψεις Χημικών

-ERGASIA-3D_Printing_Jobs

Με 25 μόνιμους υπαλλήλους στην ειδικότητα ΤΕ Χημικών θα ενισχυθεί η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών, με το αίτημά της να το υποβάλλεται εντός των ημερών στα γραφεία του ΑΣΕΠ.

Σκοπός των προσλήψεων  είναι να ενταθούν οι χημικοί έλεγχοι σε προϊόντα που υπόκεινται σε Ε.Φ.Κ. (αλκοολούχα ποτά, καύσιμα, καπνικά) με τη δημιουργία μεικτών συνεργείων ελέγχου.

Μετά την ενίσχυση των εισπρακτικών μηχανισμών του, το υπουργείο στελεχώνει τις χημικές του υπηρεσίες, αυξάνοντας τους χημικούς ελέγχους και ενισχύοντας τις επιθεωρήσεις σε εταιρείες παρασκευής και χώρους διακίνησης χημικών προϊόντων.

Η προκήρυξη θα γίνει με αντικειμενικά κριτήρια (μόρια), ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα Χημείας ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας, καθώς και βεβαίωση ιδιότητας μέλους της Ενωσης Ελλήνων Χημικών.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …