Ετήσια παράταση του προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη»

astegoi6565_04578

Για έναν ακόμη χρόνο παρατάθηκε το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη», όπως έκανε γνωστό   η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, απαντώντας στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου, με τον ακόλουθο τρόπο:

"H παράταση του προγράμματος έληγε το 2015, αλλά αποφασίστηκε να επεκταθεί ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα επανένταξης στην εργασία των 1.073 ωφελουμένων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Το υπουργείο Εργασίας έχει υποβάλλει στο ΕΣΠΑ την επιχορήγηση καταγραφής των αστέγων για να προχωρήσει σε πολλαπλασιασμό ξενώνων κέντρων ημέρας και υπνωτηρίων.

Υπάρχει η πρόθεση, χώροι που ανήκουν στη Γενική Γραμματεία Πρόνοιας να μετατραπούν σε κέντρα ημέρας για να αντιμετωπισθεί η αύξηση του αριθμού των αστέγων."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …