Συνελήφθη εργαζόμενος στα επεισόδια της Κω-Του αφαιρέθηκε η φωτογραφική μηχανή!(VIDEO&ΦΩΤΟ)

590_8534a5d26c7c7162854b437bc4425322

Σοβαρά επεισόδια διαδραματίζονται εδώ και μερικές ώρες στο νησί της Κω, μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και κατοίκων, που διαμαρτύρονται για την κατασκευή hotspot.

Τα επεισόδια όπως ήταν φυσικό, κάλυπταν ως εργαζόμενοι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ, με έναν από αυτούς να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα, με χειροπέδες.

Σύμφωνα με το kostoday.com, ο δημοσιογράφος Γ. Λιοδάκης, βρίσκεται αυτή την ώρα στο αστυνομικό τμήμα, ελαφρά τραυματισμένος, ενώ οι αρχές του αφαίρεσαν τη φωτογραφική του μηχανή.

Πέρασαν χειροπέδες σε δημοσιογράφο στην Κω - ΒΙΝΤΕΟ

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και κατά τη συμπλοκή με τους κατοίκους και  σημειώθηκαν εκτός από τους τραυματισμούς, δύο λιποθυμίες και μία προσαγωγή.

Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει έκρυθμη.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …