500 οι θέσεις που θα προκηρυχθούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

job1
Τα κριτήρια που θα αναφέρονται στην προκήρυξη των 500 θέσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, απασχόλησαν την συνάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Σίας Αναγνωστοπούλου, με τους πρυτάνεις και τους προέδρους των τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, για να ξεκαθαρίσει πως οι θέσεις θα κατανεμηθούν.
Η διαδικασία έκδοσης της προκήρυξης βρίσκεται στην τελική ευθεία και σύμφωνα με δήλωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στελέχους που πρόσκειται στην ηγεσία του υπουργείου, "είναι λεπτό το ζήτημα και κάποιοι σίγουρα δεν θα μείνουν ευχαριστημένοι με τον αριθμό των θέσεων που θα τους αναλογούν, δεδομένου ότι χρειάζεται να καλυφθούν συνολικά 4.500 θέσεις για να ομαλοποιηθεί η λειτουργία των σχολών και των τμημάτων της επικράτειας και θα καλυφθούν μόνο 500. Πάντως, στον σχεδιασμό του υπουργείου είναι η προκήρυξη άλλων 500 θέσεων μέχρι τον Σεπτέμβριο, ούτως ώστε να μπει το νερό στο αυλάκι, με την είσοδο συνολικά 1.000 ερευνητών στην πανεπιστημιακή αγορά εργασίας, μέχρι το 2017."
Πάντως η προκήρυξη εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμη από πλευράς υπουργείου Παιδείας την ερχόμενη εβδομάδα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …