Δύσκολες ώρες για το Ν.Νικολόπουλο, στην πίτα των Τριτέκνων Πάτρας(Τ΄άκουσε για τα καλά)

triteknoi

Δύσκολες ώρες πέρασε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Τριτέκων Πάτρας, στο ξενοδοχείο Αστήρ, ο Αχαιός Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος τέθηκε προ των ευθυνών του ως εκπρόσωπος του λαού.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας Μανώλης Αχλαδιανάκης, του «υπενθύμισε», τι έχει ή μάλλον τι δεν έχει κάνει, για την μεγάλη αυτή κατηγορία
Πολιτών, λέγοντας χαρακτηριστικά στον Αχαιό Ανεξάρτητο Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, τα εξής:
«Πριν από 1,5 χρόνο που σε συναντήσαμε μας είπες πολλά, αλλά δεν έκανες τίποτα. Αποτέλεσμα μηδέν.
Πάνω από 700 μέλη τρίτεκνων οικογενειών που βρίσκονταν στην αίθουσα καταχειροκρότησαν τον πρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ, αποδοκιμάζοντας με τον τρόπο αυτό τον Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Ο Βελόπουλος προτρέπει σε βία τους πιστούς - Στην περίπτωση Καλλιάνου το ΕΣΥ λειτούργησε όπως έπρεπε

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε πολιτικά και ποινικά υπεύθυνο τον Κ. Βελόπουλο εάν υπάρξουν επεισόδια …