Οι απεργιακοί ρυθμοί συνεχίζονται και για τους Μηχανικούς

mixaniko

Για ακόμα μία εβδομάδα θα συνεχιστεί η απεργία-αποχή των διπλωματούχων μηχανικών από κάθε συμμετοχή τους, τόσο σε τεχνικά συμβούλια έργων και μελετών, όσο και από το σύνολο των επιτροπών με τεχνικό αντικείμενο.

Οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί, μιλούν για αδιέξοδο στις συζητήσεις για το νέο ασφαλιστικό που προτείνεται από την κυβέρνηση και προειδοποιούν ότι οι κινητοποιήσεις τους θα έχουν μάκρος.

«Οι μηχανικοί, το ΤΕΕ και όλοι οι τεχνικοί φορείς συντονίζονται με όλους τους επιστημονικούς φορείς της χώρας, αλλά πλέον το μέτωπο ενάντια στο ασφαλιστικό είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας, γιατί καταστρέφει ολόκληρη την κοινωνία», σχολίασε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …