Ζητείται Χημικός μηχανικός για "Senior Process Manager"

ergasia-jobs[1]

Άτομο ως Senior Process Manager, που να διαθέτει υψηλό προφίλ και εξειδίκευση ως χημικός μηχανικός με τουλάχιστον 5ετή εμπειρία στην παραγωγή πολυμερών υλικών, καθώς επίσης και στις διαδικασίες της συνεξώθησης και ανάμειξης υλικών, ζητά η εταιρεία Sodeva, εκ μέρους ενός πελάτη της από το Βέλγιο.

Θα πρέπει επίσης να διαθέτει την ικανότητα να σχεδιάσει και να θέσει ένα νέο προϊόν στην παραγωγή. Οι διαδικασίες παραγωγής χρήζουν βελτιστοποίησης και σε ευρύτερη κλίμακα (large-scale). Ο χώρος εργασίας, κατά το σχεδιασμό των διαδικασιών παραγωγής, θα είναι η πόλη Oudenaarde, στο Βέλγιο. Αργότερα, αυτή καθαυτή η παραγωγή θα μετακινηθεί σε άλλη θέση στην Ευρώπη και στην Ασία.

Ο εργοδότης προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και καλύψεων καθώς επίσης και σύμβαση αορίστου χρόνου πλήρους απασχόλησης.

Απαιτήσεις θέσης για ξένες γλώσσες: Άριστα Αγγλικά

Παρακαλείσθε όπως υποβάλετε το βιογραφικό σας από κοινού με μια συνοδευτική επιστολή στην οποία θα εξηγείτε για ποιο λόγο θεωρείτε την υποψηφιότητά σας ως κατάλληλη για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας στο mail: euresgreece@oaed.gr με την ένδειξη στο θέμα: SPM-Oudenaarde.

Μηνύματα στα οποία δεν θα αναγράφεται η ως άνω ένδειξη στο θέμα τους δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω σύνδεσμο: https://www.vdab.be/jobs/vacatures/54457197?p=1&%3Bdagweekmaand=9000&wat=54457197&dagweekmaand=9000

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …