Αποτελέσματα εισαγωγής σπουδαστών στην ΕΣΔΔΑ

ΕΣΔΔΑ

Επικυρώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (ΚΕΕ), τα αποτελέσματα του πρώτου σταδίου του 24ου (ΚΔ΄ εκπαιδευτική σειρά «Κοσμάς Ψυχοπαίδης») διαγωνισμού για την εισαγωγή 80 σπουδαστών/στριών στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) του ΕΚΔΔΑ. Ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι το δεύτερο στάδιο πρόκειται να διεξαχθεί στις 22, 23, 24, 25 και 26 Φεβρουαρίου 2015, εφόσον έχει ολοκληρωθει η κατάθεση και ο έλεγχος των δικαιολογητικών.

Δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο στάδιο έχουν οι υποψήφιοι/ες κατά σειρά επίδοσης σε διπλάσιο αριθμό του προκαθορισμένου αριθμού εισακτέων στην ΕΣΔΔΑ εφόσον έχουν συγκεντρώσει τη βάση  της βαθμολογίας, προστιθεμένων και των ισοβαθμησάντων με τον/την τελευταίο/α επιτυχόντα/ούσα υποψήφιο/α.

Με απόφαση της ΚΕΕ οι ανωτέρω υποψήφιοι/ες, που στον 24ο διαγωνισμό είναι 160, πρέπει, από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 έως και την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 και ώρες 08.00 έως 14.30, να προσκομίσουν ή να ταχυδρομήσουν επί αποδείξει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Τμήμα Διοικητικής και Εκπαιδευτικής Υποστήριξης της ΕΣΔΔΑ (Γραφείο 510, Πειραιώς 211 και Θράκης 2, Τ.Κ. 177 78, ΤΑΥΡΟΣ).

Δικαιολογητικά

Καλούνται οι υποψήφιοι με δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο στάδιο του εισαγωγικού διαγωνισμού να προσκομίσουν ή να ταχυδρομήσουν επί αποδείξει εντός αποκλειστικής προθεσμίας οριζόμενης από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 έως και την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 και ώρες 08.00 έως 14.30, στο Τμήμα Διοικητικής και Εκπαιδευτικής Υποστήριξης της ΕΣΔΔΑ (Γραφείο 510, Πειραιώς 211 και Θράκης 2, Τ.Κ. 177 78, ΤΑΥΡΟΣ) τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

α) τον βασικό τίτλο σπουδών,

β) το/α πιστοποιητικό/α άριστης γνώσης ξένης γλώσσας ,

γ) υποψήφιοι που κατέχουν ήδη την ιδιότητα δημοσίου υπαλλήλου, υποχρεούνται να προσκομίζουν και βεβαίωση της υπηρεσίας τους σχετικά με την ιδιότητά τους και σχετική άδεια στις περιπτώσεις που απαιτείται.

Προκειμένου για τίτλους σπουδών που αποκτήθηκαν από εκπαιδευτικά (πανεπιστημιακού ή τεχνολογικού) της αλλοδαπής συνυποβάλλεται υποχρεωτικά βεβαίωση του ΔΟΑΤΑΠ περί ισοτιμίας αυτών. Τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις της αλλοδαπής πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένοι στην ελληνική γλώσσα.

Η επίσημη μετάφρασή τους γίνεται από αρμόδια κατά νόμο αρχή του Υπουργείου Εξωτερικών ή την Πρεσβεία ή το Προξενείο της ξένης χώρας στην Ελλάδα ή από δικηγόρο ή από άμισθο ερμηνέα διορισμένο βάσει του Ν. 148/26−12−1913/1−2−1914. Ειδικώς όμως μετά τον νέο «Κώδικα Δικηγόρων» (άρθρο 36,ν.4194/2013/ΦΕΚ 208/27.09.2013/τ. Α΄), μεταφράσεις ξενόγλωσσων εγγράφων που γίνονται από δικηγόρο μετά την 27.09.2013 γίνονται δεκτές εφόσον ο δικηγόρος βεβαιώνει ότι ο ίδιος έχει επαρκή γνώση της γλώσσας από και προς την οποία μετέφρασε.

Υποψήφιοι, οι οποίοι δεν θα προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός της ανωτέρω αποκλειστικής προθεσμίας, αποκλείονται από τη συμμετοχή στο δεύτερο στάδιο και η ΚΕΕ καλεί τους επόμενους στην κατάταξη, εφόσον αυτοί έχουν συγκεντρώσει την απαραίτητη βαθμολογία.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

EE: Η Επιτροπή χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες για τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας

Η προκήρυξη προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επίτευξη αυτού του σκοπού ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σχέδιο …