Στην τελική ευθεία οι 36 μόνιμες προσλήψεις στα ΕΛΤΑ

elta

Τέλος της εβδομάδας στέλνεται στο Εθνικό Τυπογραφείο, για το τελικό στάδιο, η προκήρυξη του ΑΣΕΠ 2Κ/2016, για τις 36 μόνιμες προσλήψεις στα ΕΛΤΑ, στην ειδικότητα των διανομέων.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 65 ετών, να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπουν την εκτέλεση των καθηκόντων της διανομής και να μην έχουν κώλυμα, κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα 9, καταδίκης, υποδικίας, δικαστικής συμπαράστασης.
Από το Εθνικό Τυπογραφείο, θα ξεκινήσει και η δημοσιοποίηση της προκήρυξης με την υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων.
Δικαιολογητικά:
-πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής, ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας,
-άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α΄ (σταδιακής πρόσβασης), εκτός του μοτοποδηλάτου, η οποία να είναι σε ισχύ.
 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός στα Χανιά νότια της Σούγιας

Σεισμός τώρα στα Χανιά μεγέθους 3.8 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Σούγιας Χανίων   Γεωδυναμικό …