Προσλήψεις 26 ατόμων σε κρατικό φορέα

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-EY45
Προσλήψεις στους τομείς:
α) Προϋπολογισμού Γενικής Κυβέρνησης,
β) Προγραμματισμού, Δημοσιονομικών Στοιχείων και Μεθοδολογίας,
γ) Εισοδηματικής Πολιτικής και
δ) Επεξεργασίας Νομοθετικών και Κανονιστικών Πράξεων, που υπάγονται στη Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικής Πολιτικής και Προϋπολογισμού, με μετάταξη υπαλλήλων, ανακοίνωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους / Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι μόνιμοι και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπάλληλοι Υπουργείων ή άλλων δημοσίων Υπηρεσιών ή Ν.Π.Δ.Δ., για τους οποίους έχουν παρέλθει πέντε έτη από το διορισμό τους ή από προηγούμενη μετάταξη με τις διατάξεις του άρθρου 71 του ν. 3528/2007 ή άλλες ειδικές διατάξεις, με εξαίρεση τις διατάξεις που προβλέπουν τη μετάταξη σε παραμεθόριες περιοχές ή αμοιβαία μετάταξη υπαλλήλων. Επισημαίνεται ότι στο πεδίο εφαρμογής της παραπάνω διάταξης δεν εμπίπτουν οι υπάλληλοι των Ο.Τ.Α., οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) Υπουργείων, δημοσίων υπηρεσιών ή Ν.Π.Δ.Δ. και γενικώς οι υπάλληλοι που δεν υπάγονται στον Υπαλληλικό Κώδικα (ν. 3528/2007).
Δικαιολογητικά:
1. Βιογραφικό Σημείωμα
2.Υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα βεβαιώνεται ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στο Βιογραφικό Σημείωμα είναι αληθή
3. Συνοπτικό φύλλο στοιχείων υποψηφίου
4. Αντίγραφα τίτλων σπουδών και αποδεικτικών χειρισμού Η/Υ
5. Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
6. Πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών της υπηρεσίας τους, από το οποίο να προκύπτουν:
- η βαθμολογία των εκθέσεων αξιολόγησης των τελευταίων πέντε (5) ετών
- το σύνολο των αναρρωτικών αδειών της τελευταίας πενταετίας
- ότι δεν τους έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή και δεν εκκρεμεί σε βάρος τους πειθαρχική δίωξη και
- ότι δεν έχουν οποιοδήποτε κώλυμα μετάταξης από γενική ή ειδική διάταξη νόμου.
Η αίτηση υποψηφιότητας κοινοποιείται ταυτόχρονα και στην οικεία Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, στην οποία υπάγονται οι ενδιαφερόμενοι, ενώ προκειμένου για υπαλλήλους Ν.Π.Δ.Δ., η αίτηση κοινοποιείται υποχρεωτικά στο εποπτεύον Υπουργείο. Η εν λόγω κοινοποίηση θα πρέπει να προκύπτει από την αίτηση του/της υπαλλήλου.
Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνει μέσα σε αποκλειστική προθεσμία ενός (1) μήνα, με έναρξη την 20 Ιανουαρίου 2016, είτε αυτοπροσώπως, καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Υπουργείου Οικονομικών (Πανεπιστημίου 37, Τ.Κ. 101 84, Αθήνα, α΄ όροφος, γραφείο 101), είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει στην διεύθυνση:
Υπουργείο Οικονομικών, Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης Υπουργείου Οικονομικών, Αυτοτελής Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης, Τμήμα Β΄, Πανεπιστημίου 37, Τ.Κ. 101 65 Αθήνα με την ένδειξη: «Αίτηση συμμετοχής στην αριθ. πρωτ. 2/1202/0004/08.01.2016 Ανακοίνωση - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετατάξεις» εντός της ως άνω οριζόμενης προθεσμίας. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
Οι υπηρεσίες, στις οποίες αποστέλλεται η παρούσα ανακοίνωση - πρόσκληση, παρακαλούνται να την κοινοποιήσουν σε όλους τους υπαλλήλους τους που ανήκουν στις ανωτέρω κατηγορίες και κλάδους καθώς και στα ΝΠΔΔ που εποπτεύουν.
Το Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, παρακαλείται επιπρόσθετα, για την ανάρτησή της στον διαδικτυακό του τόπο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης (τηλ.210 3338480 και 210 3338362).

Συνημμένα:
1. Αίτηση
2. Υπόδειγμα Βιογραφικού Σημειώματος

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …