70 θέσεις έμμισθης πρακτικής για φοιτητές

graduate-jobs

Εβδομήντα θέσεις πρακτικής άσκησης πανελλαδικά σε φοιτητές Α.Τ.Ε.Ι. την περίοδο 2016-2017, απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του πτυχίου τους, δίνοντας τη δυνατότητα έμμισθης εξάμηνης εργασίας και απόκτησης εφοδίων για την μελλοντική επαγγελματική τους αποκατάσταση, προσφέρει ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του:
«Οι προσφερόμενες θέσεις αφορούν ειδικότητες που απασχολούνται στα εργοστάσια, στα κεντρικά γραφεία και στα λοιπά κέντρα δραστηριότητας του Ομίλου πανελλαδικά, όπως:
- μηχανικών μηχανολόγων,
-ηλεκτρολόγων, ηλεκτρονικών,
-αυτοματισμού,
-πολιτικών δομικών έργων, καθώς και
-στελεχών της διοίκησης επιχειρήσεων και της λογιστικής και χρηματοοικονομικής επιστήμης.
Οι ασκούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να προετοιμαστούν για τις ρεαλιστικές απαιτήσεις της αγοράς, ώστε να διεκδικήσουν τη μελλοντική τους αποκατάσταση και εξέλιξη πιο αποτελεσματικά.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης του Α.Τ.Ε.Ι. που φοιτούν.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …