Ιατρικός επισκέπτης ζητείται από μεγάλη εταιρεία

ergasia

Ιατρικό Επισκέπτη στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής του επιθυμεί να προσλάβει Όμιλος εταιριών με ηγετική θέση στο χώρο της Υγείας με έδρα τα Ιωάννινα υγείας, η "Βιοιατρική",  (Κωδ: Ι–01). Κύριες υπευθυνότητες είναι η διεύρυνση πελατολογίου (κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, μικροβιολόγοι, κλπ) και η υποστήριξη πελατολογίου (after sales support).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν:
1) Πτυχίο Βιολογίας / Βιοχημείας / Χημείας / Τεχνολόγου Ιατρικών Εργαστηρίων,

2) Εργασιακή εμπειρία 2-3 έτη σε μικροβιολογικό εργαστήριο / Διαγνωστικό κέντρο ή σε εταιρεία Ιατρικών μηχανημάτων/αναλωσίμων,

3) Άριστες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες,

4) Οργανωτικές ικανότητες, προσανατολισμός στο αποτέλεσμα,

5) Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ και

6) Καλή γνώση Αγγλικών. Επίσης θα πρέπει να διαθέτουν δυνατότητα ταξιδιών εκτός έδρας. Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικό χώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την εταιρεία στο τηλ.: 210-69.66.000.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χαρίτσης: Δεν θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά

Ο κος Χαρίτης παράλληλα ζήτησε να σταλεί σαφές μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση της ΝΔ- Αναλυτικά …