Ειδικό Συνεργάτη ζητά ακόμη ένας Δήμος

00-ΕΡΓΑΣΙΑ-EGRG0003-e1431694071970

Να προβεί στην πρόσληψη ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη ο οποίος θα επικουρεί τον Δήμαρχο σε οικονομικά θέματα, θα έχει συμβουλευτικό ρόλο σε οικονομικά – λογιστικά θέματα που προκύπτουν στο Δήμο, θα υποστηρίζει θέματα υποβολής προτάσεων σε προγράμματα ΕΣΠΑ και συναφή προγράμματα και θα εκτελέι κάθε άλλη εργασία που μπορεί να του ανατεθεί από τον Δήμαρχο, προτίθεται ο Δήμος Οιχαλίας.
Οι ενδιαφερόμενοι δύναται να υποβάλλουν την αίτησή τους, στο Γραφείο Δημάρχου Οιχαλίας (Πλατεία Αγ. Ιωάννου- Μελιγαλάς – Τ.Κ. 24002 – τηλ 2724360320) αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή, μέχρι και τη Δευτέρα 29/2/2016 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
– Αίτηση
– Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας
– Πτυχίο ή Δίπλωμα Πανεπιστημίου (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής ειδικότητας Οικονομικού.
– Ειδίκευση
– εμπειρία σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης.
– Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται από τις διατάξεις των άρθρων 11-17 του Ν. 3584/07,
– Πιστοποιητικό ποινικού μητρώου
– Πιστοποιητικό εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμης απαλλαγής από αυτές (για άντρες).
– Πιστοποιητικό υγείας και φυσικής καταλληλότητας
– Πιστοποιητικό γέννησης και οικογενειακής κατάστασης.
– Πλήρες βιογραφικό σημείωμα

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου το ταξίδι στην Άγκυρα - Τι είπε για τα θαλάσσια πάρκα

«Είναι ανάγκη να πειστεί το Ισραήλ και να μην προχωρήσει σε κλιμάκωση που θα οδηγήσει …