Υπό εξέταση το όχημα του Παντελή Παντελίδη(VIDEO&ΦΩΤΟ)(ΝΕΟ)

pantelidis-autokinito-620x320

Νεότερη Ενημέρωση 08.49

Το δικό της πραγματογνώμονα για να διερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του άτυχου τραγουδιστή, διόρισε  η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα πριν δω τα στοιχεία. Θα δω το αυτοκίνητο, θα το ελέγξω, θα ελεγχθεί ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου και από εκεί και πέρα θα βγουν τα συμπεράσματα, τίποτα άλλο… Ο εγκέφαλος θα δώσει όλα τα στοιχεία, τις τελευταίες κινήσεις του αυτοκινήτου.»

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο.

Νεότερη Ενημέρωση 17.16

Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν από το «Ασκληπιείο» Βούλας, ο Π. Παντελίδης διεκομίσθη νεκρός στο νοσοκομείο στις 09.20 το πρωί της Πέμπτης, με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

PANTELIDIS-800x480

Η διαδικασία της νεκροψίας - νεκροτομής αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του τραγουδιστή.


Αρχική Ενημέρωση 13.35

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την είδηση θανάτου του γνωστού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, σε ηλικία 33 ετών, από τροχαίο, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού στις 08:20 το πρωί, με την είδηση να μην θέλουν οι περισσότεροι να την πιστέψουν.

Ο γνωστός τραγουδιστής, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Λόγω μη ύπαρξης των απαραίτητων εγγράφων μέσα στο όχημα, καθυστέρησε η τυπική του αναγνώριση, με την κατάσταση να έχει την μορφή αρχαίας τραγωδίας, μετά την αναγνώριση της σορού του από τον ιδιοκτήτη του κέντρου στο οποίο θα έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του διάσημου τραγουδιστή η κραυγή της οποίας ακουγόταν σε όλο το νοσοκομείο. «Αχ ο Παντελής μου, αχ το παιδί μου», φώναζε.

Ο απεγκλωβισμός του από την θέση του οδηγού διήρκεσε περίπου μία ώρα όπως κατέγραψε η κάμερα.

Το μοιραίο όχημα που οδηγούσε ο ίδιος ο οποίος δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες, αφού είχε τουμπάρει αρκετές φορές πριν.

Η μία από τις δύο γυναίκες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο ακρωτηριάστηκε.

Τραγική ανάρτησή του μία μόλις ημέρα πριν στο Facebook, στην οποία έγραφε:

«Premiera" plhsiazei,Kollhse to gkazi, ‪#‎kiegwsagapw».

«Μάθαμε ότι συνοδευόταν από δύο γυναίκες οι οποίες νοσηλεύονται σε άλλο νοσοκομείο», ανέφερε στις κάμερες ο Δημήτρης Δελακάς, Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας για το δυστύχημα όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Ο άνθρωπος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και είδε τον Παντελή Παντελίδη βαριά τραυματισμένο και τις δυο γυναίκες μέσα στο αυτοκίνητο που έγινε τάφος για τον γνωστό τραγουδιστή, δήλωσε

«Μόλις παρκάρω το ΙΧ ακούω έναν θόρυβο. Βγαίνω και βλέπω ένα αυτοκίνητο να έχει τουμπάρει απέναντι στον δρόμο που είναι ανενεργός και βγαίνει από το ανατολικό αεροδρόμιο. Αμέσως πήρα το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική γιατί φοβόμουν ότι θα πέσει από τις μπάρες στον δρόμο. Ήταν μια κοπέλα μέσα και ήταν χτυπημένοι οι άνθρωποι και αναγνώρισα τον γνωστό τραγουδιστή».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …